torsdag, oktober 02, 2008

B.A. kanns bra

Kan meddela att vi nu är framme i B.A. Vi bor pa ett guesthouse, som paminner en del i stilen pa Shambala i Tulum dar vi bodde i augusti, i stadsdelen Palermo. Det var lange sedan vi bodde sa har bra (Mitt rum hos Carmen var ocksa bra, men dar regnade det in och murbruket dalade i flingor ner fran taket sa det hade sina brister). Kolla in livianguesthouse.com)
Har inte hunnit se mycket av stan an, men jag kanner att det kryper i kroppen. Det lilla vi har sett lovar gott.
###
Det ar skont att vara tillbaka i den fria varlden igen. Kuba var pa sitt satt det mest exotiska stallet jag varit pa. Det kandes som om man inte flog utan tog tidsmaskin dit och man landade i en blandning av 50-tal (bilarna, standarden) och 80-tal (Michael Jacksons "Bad" saldes pa gatan). 10 dagar var dock precis lagom, har man lust att ligga pa stranden kan man stanna langre. Ska du som laser detta till Kuba och vill bo bra och billigt (men inte lyxigt) - ta en taxi till Lazaro pa Aguila no. 361.
###
Idag ska vi ut och bekanta oss med omgivningarna har i B.A. och se om vi kan komma fram till ett bra omrade att hyra lagenhet i. Just nu ar planen att stanna i 4-5 veckor och ha detta som bas for diverse utflykter till Patagonien, Pampas och andra stallen.

Inga kommentarer: