torsdag, juli 10, 2008

Are you collectors?

Vi har blivit inbjudna till fest!
Frågan är dock om vi kommer att gå. I kväll släntrade vi nämligen in på ett galleri på vägen ner till Union Square. De höll precis på att lägga sista handen vid en utställning av några otroligt coola svartvita bilder av Rolling Stones tagna av fotografen Dominique Tarlé.
Den fetlagde, Ingvar Oldsbergfriserade innehavaren var mycket vänlig och berättade om bilderna och om festen de skulle ha på lördag. Tarlé själv kommer och det är fri bar.
Han satte upp oss på gästlistan (som bara hade två namn sedan tidigare).Sedan frågade han:
- So, are you collectors?
- No, svarade vi.
Och jag kan inte säga att vi såg ut som två personer som köper bilder från 3000 dollars och uppåt. Snarare som några av crackrökarna som ligger utslagna utanför hotellet.
Själv gick jag barfota i mina joggingskor, hade ett blödande sår i ena flintfliken (krockade med ett köksskåp) och med sedvanlig 7-dagarsstubb.
Men gratis bar är gratis bar och det kan hända att vi droppar in för några martinis på lördag.
Snygga bilder var det i alla fall. Kolla här:
http://www.sfae.com/index.php?action=gallery&status=show_artist&ID=54
###
Igår var vi på vår mentor Jasons uppmaning i Hayes och Mission. Väldigt mysiga stadsdelar och med facit i hand skulle vi kanske ha försökt att få tag i ett hotell där nere för våra 5 sista nätter här. Särskilt Dolores Park var en höjdare. Stor park där folk låg utspridda och hade picknik eller stod upp och spelade baseball.
Men whatever Jones/Geary är skönt det också.
###
I dag har vi betat av Lombard Street (världens krokigaste gata) och Coit Tower (ett torn som ser ut som toppen av en brandslang). Gatan var vinnaren av de två.

###
Dagens boktips - The Chris Farley Show
Helt ok biografi om Chris Farleys självförbrännande liv. Många kuliga anekdoter.
Tyvärr finns det inte så mycket Farley som man skulle önska på Youtube (Saturday Night Lives advokater verkar vara hårda).
Dock kan ni ju spana in det här lilla klippet av Chippendalesketschen som blev hans genombrott (och som Chris Rock menar var början till slutet).
Patrick Swayzes frisyr är en höjdare den också-
http://video.google.com/videoplay?docid=-6876135990509187886
Betyg: 3.

3 kommentarer:

Sheik Martin sa...

Kanske kan va nåt?

http://maps.google.com/help/maps/streetview/

Anders Carlsson sa...

Vad kul att du skriver om äventyret. Men vad står det avslutande "la" för? Är det nåt krystat försök till att hänvisa till att du är på väg till Los Angeles?

Fredrik sa...

Det avslutande la beror på att någonb spansk estrella har tagit ardala.
Kolla här:
http://ardala.blogspot.com/