söndag, juli 13, 2008

Kött, det är ju gött

Vi börjar med en fråga.
Vad äter Svenne Banan när han går på gourmetrestaurang med mexicankt snitt?
###
Igår flyttade vi alltså runt hörnet till Hotel Adante. Här är det fint och rummen kostar 120 dollar inkl. tax. I receptionen står Julian som är en slow-motionmänniska.
På kvällen var vi ju som bekant inbjudna till vernisage. Jag var dock väldigt tveksam till att gå dit och snylta gratisdricka. Ingrid var lite mer på, men när vi gick förbi galleriet och såg de andra festdeltagarna (och den minimala baren) beslöt vi oss i stället för att gå på restaurang.
Colibri hette den och var en skön mexikansk restaurang som fått en rekommendation i Guide Michelin.
Det var inte så farligt dyrt heller. Runt 18 dollar för en huvudrätt.
Svenne Banan scannade snabbt menyn och när han såg att de hade Filé Mignon var valet lätt. Ingrid tog en Hawaiansk butterfish som även den var delikat.
Till detta drack vi bland annat ett par rejäla måskitos, som satte oss i discomodus.
Vi avslutade därför kvällen med att svänga våra lurviga på Starlite, som är San Franciscos motsvarighet till Skybaren på Radisson i Oslo.
###
Nu har Ingrid sprungit ner på tvätteriet tvärsöver gatan och börjat tvätta kläder. Imorgon bär det ju av på road trip. Får se var vi hamnar. Kanske blir det Napa (som ju en av bloggens trogna läsare lobbat för).
###
Breaking News: Jag har börjat få grått hår. Räknar med att se ut som Glenn Hysén lagom till jul.


1 kommentar:

Anonym sa...

Härliga äventyr samuel!
Käka Filé Mignon på fin krog måste vara någon annat mot den klassiska på Rimmini med en stor stark för 89:- på den tiden begav sig :)

Jävligt snygga bilder för övrigt på fotosidan!

Ha det gött!