måndag, augusti 04, 2008

Belize breeze

Efter att ha tillbringat dagen på diverse bussar är vi nu framme i Belize och staden Corozal. Imorgon klockan 07.00 tar vi en färja till Caye Caulkner som enligt en tyska vi träffade på Shambala var ett väldigt bra ställe.
Det var förresten nästan lite vemodigt att lämna Roberto och Shambala efter 6 dagar. Det var ett fantastiskt ställe och jag undrar i fall vi kommer att bo under lika paradisiska förhållanden igen.
I natt bor vi på ett litet hotell som heter Seabreeze här i Corozal. Hotellet drivs av en Walesare som heter Gwyn och har drivit en restaurang i Guatemala tillsammans med norske morgonradioprataren Nils Rykkan (eller nåt liknande) någon som minns honom, han ska ha varit stor på 70-talet?
Just nu sitter Gwyn och berättar historier om hur man ska muta sig ur situationer med korrupta poliser i Guatemala (säg javisst till allt och ge dem 10 dollar och stick).

###
Dagens boktips- Easy Riders- Raging Bulls av Peter Briskind. En bok om Hollywoods storhetstid på 70-talet. Sidorna formligen dammar av gammalt kokain och nästan varje sida är fylld av hisnande historier om sexs, drugs, filmer skapade i kaos och mera drugs. Ett måste för dig som är intresserad av film och historier om självdestruktiva genier.
Betyg 4.

Inga kommentarer: