fredag, augusti 01, 2008

Cuanto cuesta el gas?

Gissa vad bensinen här kostar.
###
Idag är det ,om möjligt, ännu mer relaxat här på Shambalam. Anledningen är att det blev en spontan tequilafest i går kväll, och de som var med på den tar det väldigt lugnt idag. De som var med på den var (förutom mig och Ingrid) James och Sandra, engelsmän som bor i Amsterdam, André och Marianne, från Hamburg, Petruscka från Montreal, Tibo och Gabrielle från Tolouse och Roberto.
###
I övrigt har jag och Ingrid paddlat havskajak. Det slutade med att vi gick ner med fören först, det blev en ganska spektakulär kapsejsning där vi flög ur kajaken. Ingrid landade på några stenar och fick ett sår i tån.
###
Dagens boktips; Born Standing Up av Steve Martin. Ännu en i raden av komikerbiografier jag ramlat över den senaste tiden. Den här var lite mörkare och mer ambisiöst skriven än Rickles.
Betyg 3.
###
Ingrid har börjat blogga. På http://ingridharaldseide.blogspot.com/. Den är på engelska vilket gör att hennes potentiella publik är någon miljard större än den här bloggens. (Här snittar vi ungefär 12 besökare om dagen, så du som läser detta är i en exklusiv skara).
###
25 öre litern

Inga kommentarer: